Lauluklubi Maestran infokirje kevät 2013

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 17. joulukuu 2012 kello 15:30

Maestran kevätkausi käynnistyy jälleen viikolla 3 eli maanantaina 14.1.2013 pidetään ensimmäiset tunnit. Lukujärjestys on hieman muuttunut syksystä. Uutena alkaa Maestra Teema -tunnit, joilla keskitytään periodeittain jazziin, musikaaleihin ja klassiseen musiikkiin.

Lisämaksulliset pienryhmät jatkuvat myös keskiviikkoisin. Keväällä on ohjelmassa uudet teemat ja muutama vanha toivomuksestanne. Tunnit ja aiheet löydät myös Lukujärjestys-sivulta.

Avoin laulukoulu-kurssin on käynyt jo liki 400 laulajaa. Oletko sinä tai ystäväsi 400. laulukoululainen? Seuraava kurssi alkaa 14.1. ja se kokoontuu maanantaisin klo 19:15 steinerkoulun salissa. Ilmoittautumisia kurssille on jo tullut, mutta mukaan mahtuu yhä. Lämpimästi tervetuloa niin laulukouluun kuin lauluklubiinkin!

Myös Maestran yhteydessä toimiviin kuoroihin voi liittyä näin vuoden alussa. Lapsikuoro Kukkumarallaan ovat tervetulleita 1.-3. luokkalaiset, Nuorisokuoro Beatiin 13.-18.-vuotiaat tytöt.

Tunnit ovat edelleen steinerkoulu Virkkulan tiloissa (entinen Asemakoulu, Asemakatu 3). Personal Maestran yksityis- ja pienryhmätunteja pidetään Suokatu 31:ssä. Lukukausimaksut ovat samat kuin syksyllä: Lauluklubi 235 €, lapsi- ja nuorisokuoro 185 € ja Avoin laulukoulu 120 € (lauluklubin jäsenille ei lisämaksua). Aikuisten osalta maksuksi käyvät myös kulttuurisetelit ja vastaavat.

Kevätkausi päättyy tuttuun tapaan kevätlaulajaisiin, mutta missä, milloin ja millaisiin? Siitä lisää ensi vuonna.

Laulurikasta alkavaa vuotta 2013 ja laulutapaamisiin!

Terv. Jaana

Viimeisimmät postaukset