Laulua pimeässä salissa

 

Käyttäjän Minna Kumpulainen lähettämä 6. syyskuu 2013 kello 12:37

En ainakaan huomannut, että Jaana olisi tästä laittanut linkkiä vielä. Aika kiva idea ja kun yhden aistin -tässä tapauksessa näön- sulkee pois, niin muut aistit terästyvät ja tässä tapauksessa erityisesti kuulo.

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kulttuuri/musiikkitalossa-laulet…

Kommentoinut Marita Jama 12. syyskuu 2013 17:45

Joo!! Tuollaiseen olisi jännä osallistua sekä laulajana että kuulijana. Uskon että myös laulajien aistit terästyvät, kun kaikki näköhavainnot ovat poissa ”häiritsemästä”. – Olen muuten kuullut myös pimeistä ravintoloista. Siis että asiakkaat syövät pilkkopimeässä näkemättä ruokaansa sen enempää kuin ympäristöäkään. Mahtaa olla TODELLA ekstreme kokemus (paitsi sokeille, joille se on arkipäivää).

Kommentoinut Jaana Turunen 6. syyskuu 2013 14:51

Enpä ollut. Hyvin bongattu Minna!

Muistelepas sunnuntain kuoroharjoitusta, kun lauloimme silmät kiinni…

Viimeisimmät postaukset