Maestran infokirje syksy 2014

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 6. elokuu 2014 kello 19:00

Kesä ei ota loppuakseen, mutta syyskauden aloitus lähenee pikkuhiljaa. Syksyn lukujärjestys on jo olemassa, mutta ryhmät toteutuvat vain silloin, kun minimiosallistujamäärä on ilmoittautunut mukaan. Ilmoittautuminen ryhmiin tehdään nettilomakkeen kautta. Kukkumarallaan ja Beatiin ilmoittaudutaan sähköpostitse.

Apua tarvitaan!

Koska ryhmien toteutuminen on osallistujamääristä kiinni, olisin kovasti kiitollinen tiedonvälitysavusta. Jos sinulla on mahdollisuus kertoa Maestran tunneista esim. työpaikalla, Facebookissa, harrastuspiirissä yms., niin teethän sen. Maestran tunteihin pääsee tutustumaan ke 20.8. klo 18-19 steinerkoululla, jolloin voi kokeilla laulamista ja kysyä tarkempia tietoja.

Aikuisten ryhmistä tuttuja ovat VIMMA-kuoro ja Maestralaulajien ryhmä. Maanantai-iltaan syntyy myös Maestran Poplaulajien ryhmä Teijan johdolla, mikäli innokkaita riittää. Teemakursseina on alkusyksyyn tarjolla Lauluja Brittein saarilta sekä Haitarijazzia 20-30 -luvuilta.Tuttuun tapaan näissä ryhmissä saa kaydä lukukausimaksulla vapaasti. Lukukausimaksu on 255 € tai kahdessa erässä maksettuna 2 x 130 €.

Pienryhmäkursseina on tulossa Puhehuoltamo-kurssi sekä Belting-kurssi. Pienryhmäkurssit ovat nimensä mukaan pienempiä. max. 10 hengen ryhmiä.

Steinerlukion lakkauttamisen myötä toiseen koulurakennukseen tulee pulpetiton musiikkiluokka, johon Maestran tunnit siirtyvät VIMMA-kuoroa lukuunottamatta. Tule siis jatkossa oikeanpuoleiseen rakennukseen heti ensimmäisestä ovesta kulman jälkeen. Ota mukaan sisäkengät tai villasukat.

Maestran joululaulajaisia ei vietetä tänä vuonna perinteiseen tapaan, vaan kokoonnumme laulamaan yhdessä musiikkikeskukselle ke 17.12.2014 klo 19 Kuopion kaupunginorkesterin säestämänä. Lavalle nousevat silloin myös VIMMA- ja Beat-kuorot.

Yhteistyön merkeissä avustamme myös orkesteria ensi viikolla kuvauksissa. Vielä puuttuu avustajia Väinälänniemelle ke 13.8. klo 9:45-11 ja torille & Salacavalaan vielä tarkentumattomaan aikaan. Laita minulle viestiä, jos voisit tulla mukaan. Mehän emme ole pääosassa, vaan soittajat, joten liian itsekriittinen ei kannata olla.

VIMMAlla on leiri- ja keikkapäivä la 13.9. ja illalla mennään katsomaan uuteen teatteriin the Sound of Music -musikaalia. Minulla saattaa olla kaksi ylimääräistä lippua esitykseen, joten jos mielit mukaan, eikä sinulla ole vielä lippuja, ota pikaisesti yhteyttä. Vapautuvat liput menevät nopeimmalle pyytäjälle.

Paljon olisi kerrottavaa kesästä: tukahduttavan kuumista oopperareissuista ja Sepittäjän ja Runottaren seikkailuista, mutta teen sen myöhemmin. Ihan varmasti jotain tärkeää myös unohtui, mutta lisään asioita sitä mukaa kuin muistan. Kesä on mennyt keikkojen ja kurssien merkeissä ja tulipa tässä esiinnyttyä uikkareissa kansikuvissakin. Lomavaiheeni jäi siis tänne elokuulle ja olen takaisin sorvin ääressä kunnolla vasta 18.8. alkaen. Viesteihin vastaan sitä ennen aina kun pystyn.

Lauluterveisin Jaana

Kommentoinut Jaana Turunen 11. elokuu 2014 17:39

The Sound of Musicin kaikki liput on varattu.

Kommentoinut Jaana Turunen 10. elokuu 2014 19:21

Muistakaahan käydä ilmoittautumassa ryhmiin, sillä muutoin ne eivät toteudu. VIMMAlaisistakaan ei ole ilmoittautunut kuin kolmasosa…

Kommentoinut Jaana Turunen 7. elokuu 2014 08:41

Ja vielä tarkennus leiripäivään: keväällä kaavailimme toista päivää, mutta se on lopulta la 13.9. Ensimmäisessä harjoituksessa selviää miksi & paljon muutakin. Jos joudut olemaan silloin poissa, pidä huolta että saat tiedot itsellesi.

Kommentoinut Jaana Turunen 6. elokuu 2014 20:03

Kiitos Minna ja anteeksi! Lauantai 13.9. on oikein ja korjasin sen jo kirjeeseenkin.

Kommentoinut Minna Kumpulainen 6. elokuu 2014 19:49

Heippahei! Eli onkos se leiripäivä nyt sunnuntaina vai lauantaina, kun tuo 14.9 on sunnuntai, mutta itse olin lauantain 13.9 merkannut jo?

Viimeisimmät postaukset