Tekniikkatreeniä

Laulajilta tulleesta toiveesta tänä syksynä käynnistyy uusi tekniikkatreenitunti. Se pidetään tiistaisin klo 16:30-17:30 steinerkoulun salissa. Näiden tuntein erikoisuus on se, että niillä voi käydä myös kertamaksulla 25 €/ kerta. Tunti kuuluu lukukausimaksun piiriin eli lisämaksua ei siitä tule muilla ryhmätunneilla laulavilta.

Tekniikkatreenitunnilla tehdään yleistä äänenhuoltoa noin kolmasosa ajasta ja noin kaksi kolmasosaa käytetään päivän teeman harjoitteluun. Tämän syksyn teemat ovat tässä:

 • ti 22.8. Ylä-äänitreeni 1
 • ti 29.8. Alaäänitreeni
 • ti 5.9. Kielen kesyttäminen
 • ti 12.9. Voimaa kehosta
 • ti 19.9. Ylä-äänitreeni 2
 • ti 26.9. Twang-treeni
 • ti 3.10. Artikulaatiotreeni
 • ti 10.10. Hyppytreeni
 • ti 24.10. Nopeat kuviot -treeni
 • ti 31.10. Ylä-äänitreeni 3
 • ti 7.11. Hiljaa laulaminen
 • ti 14.11. Voimakkaasti laulaminen
 • ti 21.11. Puheenomainen laulu variaatioineen
 • ti 28.11. Ääntöväylätreeni

Tekniikkatreeneissä harjoitetaan siis isompia ja pienempiä laululihaksia. Tunnit sopivat laulamista aktiivisesti harrastaville. Suosittelemme Avoin laulukoulu -kurssin käymistä ennen tekniikkatreenia, mutta se ei ole osallistumisen edellytys. (Laulukoulun voi käydä myös samaan aikaan ja nämä molemmat tunnit sisältyvät samaan maksuun.)

Viimeisimmät postaukset