Terveiset Lapista!

Reissu on nyt heitetty ja VIMMA-poppoo jälleen kotona. Pääasia eli esiintymiset Sodankylän kirkossa, hotelli Luostotunturissa ja Luontokeskus Naavassa hoituivat kunnialla ja yleisöäkin oli. Allekirjoittanutta tosin kiusasi mystinen yskäongelma, joka toistui joka konsertissa, aina eri laulun kohdalla. Taistelu yskää vastaan lukkiutti koko kropan ja vei äänen – vapisin vain, haukoin henkeä ja auoin suutani yrittäen näyttää kuin laulaisin. Enpä ole ennen moista kokenut…

Säät suosivat ja porukat patikoivat innolla joka päivä kuka minnekin. Kokeneet konkarit antoivat meille vähemmän kairassa kulkeneillekin turvaa ja uskallusta pistää vaelluskenkää toisen eteen. Itselleni oli iloinen yllätys että kunto kesti ja tuntui jopa kohoavan kolmessa päivässä. Ja ne maisemat!! Ja se ruskan värileikki!! Tämä lenkkeilemätön citymimmi nautti täysillä.

Kaikki järjestelyt toimivat hienosti, kiitos Jaanan ja toimikunnan. Bussi oli siisti ja jouheva kuski kuskasi meitä patikkapolkujen juurille. Ja ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Hotellissamme ihastuimme seiniä koristaviin tunnelmallisiin kettutauluihin, joiden tekijäksi paljastui yksi hotellin työntekijöistä. Herkkä värien käyttäjä oli selvästi innoittunut aiheestaan.

Bussissa paluumatkalla heiteltiin ideoita tulevaa VIMMAN 10-vuotiskonserttia varten. Teatterin suurella näyttämöllä se todennäköisesti pidetään ja pyritään tietenkin tuomaan parhaat puolemme esiin. Teemme omannäköisen ja omankuuloisen ohjelman, mikä sen sisältö sitten onkaan. Se selviää kun tuumiskellaan.

Kiitos kuorotovereille ja aveceille mukavasta ja hyväntuulisesta yhdessäolosta. Ollaan me sentään aika hyviä ihmisiksi! – Nyt jätämme Luonnossa -laulut ja sukellamme aivan toisiin vesiin. Uudet gospel/spiritual -matskut odottavat jo Jaanan nuottisalkussa. Tiistaina aloitetaan.

Tämän kirjoitti jamatar 9.9.2018

 

Viimeisimmät postaukset