VIMMA-treenit on line

Näin tässä kävi: Tiistain VIMMA-treenit pidettiin on line. Jokainen istui kotonaan oman laitteensa äärellä nettiyhteydessä Jaanaan ja toisiimme. Ja näin tulee jatkumaan koko loppukevään. Kabareekonserttimme siirtyy syksyyn. Sikäli harmillista, että latinki täytyy säilyttää kesän yli ja ottaa sitten tiukka loppuspurtti, että saamme projektimme vihdoin maaliin. Mutta hirmuvaltias Korona määrää nyt ja me tottelemme.

Virtuaaliharjoitus oli uusi ja erikoinen kokemus. Näimme ja kuulimme Jaanan soittavan ruudussa ja itse kukin lauloi yksin omaa stemmaansa, kuulematta muita. Näimme myös toisiamme, osan porukasta kerrallaan, koska näin iso jengi ei  mahdu yhä aikaa ruutuun. Itselleni paljastui karusti, etten osaakaan kaikkia lauluja ulkoa kuten olen luullut. Juhlan huumassa tipahtelin rattailta, enkä Hanuristissakaan ollut hereillä aina oman osuuden alkaessa – kertsistä puhumattakaan. Huokaus! Ja nyt käytiin läpi vain Pariisi-osio. Mitä paljastuukaan Berliinistä ja New Yorkista…

Piti käymäni sunnuntaina vaklaamassa Sointu-Savon leffa-yhteislauluja Kuvakukossa. Mutta se kuten muutkin yleisötilaisuudet – Maestran ensi sunnuntain leffalaulut mukaan lukien – on nyt peruttu. Ja muutenkin nökötän kotona, riskiryhmään kun kuulun. On tämä kummallinen kevät. Eikä tietoa miten pitkään tämä Korona-diktatuuri jatkuu.

Onneksi minulla ei ole koskaan tylsää kotona. Uudessa keittiöradiossani on myös levysoitin, jolla voin soitella vinyylejäni keittiössä puuhatessani. Valikoimaa on klassisesta kantrin, laulelman, etnon ja jazzin kautta progeen – eikä lopu kesken! Musa antaa voimaa tässä käsittämättömässä tilanteessa, joka voisi ahdistaakin, jos pelolle antaisi vallan.

Otetaan rauhallisesti ja ollaan huolellisia. Ja kuorokamut, ensi viikolla taas lauletaan on line!

Tämän kirjoitti jamatar 19.3.2020

 

Viimeisimmät postaukset

1 ajatus aiheesta “VIMMA-treenit on line”

 1. Esko Hokkanen

  Hyvä Jamatar !
  Näinhän se menee poikkeusaikoina.
  Onneksi on nämä etäyhteys mahdollisuudet viestiä ja kuulla toisiamme.

  Kaikkea hyvää jatkossakin kuoroväelle

  Eho

Kommentointi on suljettu.